پایش فرآورده های خام دامی رستوران های آوج
به منظور ارتقاء سطح کیفی فرآورده های خام دامی در چلوکبابی ها، رستوران ها و تالارهای پذیرایی شهرستان آوج طرح پایش فرآورده های خام دامی در این واحد های صنفی آغاز شده است.
سرپرست اداره دامپزشکی آوج گفت : با انجام نمونه برداری های ادواری از فرآورده های خام دامی موجود در مراکز تحت پوشش ، نتایج آزمایشگاهی بدست آمده را به عنوان یکی از شاخص های تعیین کننده امتیاز هریک از واحدهای چلو کبابی، رستوران و تالار پذیرایی مورد توجه قرار می دهد.همچنین در خصوص ارتقای بهداشت و کیفیت رستوران ها توصیه های لازم نیز به متصدیان این واحد ها ارائه می گردد.
دکتر امین یوسفی همچنین با عنایت به شروع فصل تابستان وتخلفات مراکز عرضه نیز افزود : عرضه فرآورده های خام دامی در خارج از یخچال، باز بودن درب یخچال واحدهای عرضه، دیفراست کردن مرغ و ماهی منجمد و فروش به عنوان محصول تازه ، قطعه بندی مرغ در غیاب مشتری و فروش مرغ و ماهی تاریخ گذشته از جمله مواردی است که منتج به تشکیل پرونده تخلف بهداشتی خواهد شد.
نظر دهید