پایش عوامل میکروبی درمزارع پرروش آبزیان استان قزوین
طرح پایش عوامل باکتریایی ،قارچی وانگلی درمزارع پرروش آبزیان استان قزوین از اول تیر ماه سال جاری آغاز شد.
رئیس اداره بهداشت ومدیریت بیماریهای طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی قزوین با اعلام این خبر افزود: دراین طرح که درسال 93 درمزارع پرورش آبزیان استان قزوین به انجام می رسد پیش بینی می شود طی 340 مرحله بازدید ازمزارع واخذ تعداد 2638 عدد نمونه ماهی و221 نمونه آب وپس ازانجام آزمایش های باکتریایی ،قارچی وانگلی ضمن برآورد میزان شیوع عوامل ذکرشده، توصیه های لازم به واحدهایی درگیر جهت افزایش بهره وری تولید وافزایش کیفیت بهداشتی تولیدات انجام خواهد شد . دکتر مجید رضا شکری همچنین گفت: رعایت اصول بهداشتی وقرنطینه ای به همراه اخذ گواهی سلامت محموله های وارده به استان از ادارات دامپزشکی مبداء، مهمترین عوامل درکنترل وپیشگیری ازبیماریهای واگیردار درمنطقه می باشند
نظر دهید