• 1392/12/06 - 12:00
  • تعداد بازدید : 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پایش فرآورده های خام دامی مصرفی دررستوران ها،تالار پذیرایی و چلوكبابی ها در راستای طرح رتبه بندی

شبكه دامپزشكی شهرستان قزوین به منظور ارتقاء سطح كیفی فرآورده های خام دامی در سطح چلوكبابی ها ،رستوران ها و تالار پذیرایی این شهرستان طرح پایش فرآورده های خام دامی را آغاز نموده است .

دكتر عیسی غیاث یزدی با اعلام این خبر افزود:در این طرح كه با همكاری مركز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین و همچنین اتحادیه صنف چلو كبابی ها و تالار پذیرایی صورت می پذیرد، شبكه دامپزشكی شهرستان قزوین از تاریخ 1/12/92 اقدام به نمونه برداری های ادواری ازفرآورده های خام دامی موجود در مراكز تحت پوشش این طرح نموده و نتایج آزمایشگاهی بدست آمده به عنوان یكی از شاخص های تعیین كننده امتیاز هریك از واحد های چلو كبابی ،رستوران و تالار پذیرایی مد نظر قرار خواهد گرفت .

رئیس شبكه دامپزشكی شهرستان قزوین همچنین گفت: باتوجه به اینكه ،نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی موجود در رستورانها بر عهده شبكه دامپزشكی می باشد، جلسه توجیهی توسط اتحادیه صنف چلو كبابی ها و رستوران ها با همكاری اداره كل و شبكه دامپزشكی شهرستان قزوین در بهمن ماه برگزار گردید كه متصدیان و مدیران واحد های تحت پوشش این طرح به بیان نظرات و پیشنهادات خود در این خصوص پرداختند
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230331
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه