دوشنبه 17 آذر 1404

flag
  • 1394/02/14 - 12:00
  • تعداد بازدید : 50
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کنترل تخم مرغ مصرفی قنادیها توسط دامپزشکی قزوین

باعنایت به اهمیت کنترل بهداشتی تخم مرغ به عنوان فرآورده خام دامی در تمامی مراحل تولید تا مصرف واستفاده از این ماده غذایی در قنادیها، ایجاب می نماید که منشاء وسلامت  تخم مرغ مصرفی و نحوه نگهداری این محصول مورد ارزیابی و نظارت بهداشتی قرار گیرد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارات دامپزشکی شهرستانهای تابعه، علاوه بر نظارت  بهداشتی  و بازرسی ادواری در سال 93 اقدام به 57 مورد نمونه برداری و آزمایش تخم مرغ مصرفی در قنادیهای سطح استان نمودند که نتایج آزمایشات همگی موءید سلامت و بهداشت تخم مرغ مصرفی در قنادیهای سطح استان قزوین بوده است.

دکتر راول غلامپور اقدمی افزود: باعنایت به اهمیت کنترل بهداشتی تخم مرغ به عنوان فرآورده خام دامی در تمامی مراحل تولید تا مصرف واستفاده از این ماده غذایی در قنادیها، ایجاب می نماید که منشاء وسلامت  تخم مرغ مصرفی و نحوه نگهداری این محصول مورد ارزیابی و نظارت بهداشتی قرار گیرد که در همین راستا با توجه به وظایف و برنامه های سازمان دامپزشکی کشور، کنترل بهداشتی تخم مرغ به عنوان فرآورده خام دامی در تمامی مراحل تولید تا مصرف، از صدور پروانه بهداشتی واحد پرورش مرغ تخمگذار تا بررسیهای ادواری به منظور بررسی وضعیت سلامت گله های مرغ تخمگذار از بیماری و  همچنین کنترل بهداشتی حمل و نقل تخم مرغ تا زمان انتقال به واحدهای عرضه، انجام می شود .
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230016
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور