• 1394/02/19 - 12:00
  • تعداد بازدید : 48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کنترل محیطهای کشت میکروبی در دامپزشکی قزوین

اداره کل دامپزشکی قزوین با تهیه سوشهای استاندارد باکتری،محیطهای کشت میکروبی را کنترل می کند تا محیطهای نابارور ویا تقلبی منجر به مخدوش شدن نتایج  آزمونهای میکروبی نگردد.

رئیس آزمایشگاه مرجع اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: اصلی ترین کنترل قابل انجام بر روی محیطهای کشت میکروبی ، کشت سوش های خالص باکتری بر روی این محیط ها می باشد و در هر محیط خاص ،  رشد یا عدم رشد باکتریهای از پیش تعیین شده بیانگراصالت و کارآیی محیط می باشد.

دکتر علی رضایی افزود: آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی قزوین بر اساس استاندارد ملی 8663 و استاندارد بین المللی 11133  ISO، از مرکز کلکسیون باکتری وقارچ کشور نسبت به تهیه سوشهای استاندارد باکتری برای کنترل محیط های خریداری شده اقدام نمود.

دکتر رضایی ادامه داد: به منظور افزایش ماندگاری و حفظ خاصیت باکتری های مذکور ، محیط مخصوص نگهداری میکروارگانیزم های فوق نیز تهیه گردیده که امکان فریز کردن این باکتریها را فراهم می آورد.

شایان ذکر است آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی قزوین جزو معدود آزمایشگاههای دامپزشکی در کشور است که دارای امکانات فوق می باشد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 230121
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه