یکشنبه 15 تیر 1404

flag
  • 1398/11/16 - 11:07
  • تعداد بازدید : 334
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افتتاح بزرگترین واحد بسته بندی گوشت قرمز و آلایش دامی در قزوین

در چهارمین روز از دهه مبارک فجر در مراسمی با حضور عباس کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان، یک واحد بسته بندی گوشت و آلایش خوراکی دام در شهرک کاسپین قزوین افتتاح شد.

مهندس عباس کشاورز در مراسم افتتاحیه این واحد گفت: ما باید نسبت به این پروژه‌ها توجه ویژه ای داشته باشیم.اگر در بسته بندی، افزایش بهداشت و تنوع در عرضه محصولات تلاش کنیم می توانیم در جذب مصرف کننده و بهینه سازی محصولات موفق باشیم

دکتر حمید زینالی مدیر کل دامپزشکی استان قزوین نیز در مراسم افتتاح واحد بسته بندی گوشت و آلایش دامی بر اهمیت تاسیس این واحد تاکید کرد و افزود: چنانچه مدیران این مجموعه در کنار رعایت اصول بهداشتی، برند سازی را نیز مد نظر قرار دهند، با توجه به حمایتهای دامپزشکی و دیگر دستگاههای اجرایی ذیربط از واحدهای تولیدی و اشتغالزا در آینده ای نزدیک  می توانند طرحهای توسعه این واحد را در دستور کار خود قرار دهند.

این واحد در زمینی به مساحت دو هزار و ۴۸۵ مترمربع و زیربنای سه هزار و ۳۶۰ متر مربع با ۲۱ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث و راه اندازی شده است

احداث این مجموعه زمینه اشتغال ۴۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۲۰ نفر غیر مستقیم فراهم شده است.

این واحد با ظرفیت اسمی ۳۲۴۰ تن در سال در زمینه بسته بندی انواع گوشت، انواع برگرها و فرآورده‌های گوشتی و بسته بندی آلایش دامی جهت خوراک انسان فعالیت می‌کند.

ظرفیت فاز اول این واحد ۵.۵ تن گوشت قرمز، ۵ تن آلایش خوراکی دام و ۳۰۰ کیلوگرم گوشت چرخ کرده در یک شیفت کاری است.

این واحد دارای سالن‌های پیش فرآوری، قطعه بندی، بسته بندی، سالن بسته بندی ثانویه، سردخانه‌های نگهداری، تونل انجماد، پیش سرد کن اولیه و ثانویه، انبارهای مواد اولیه و ملزومات بسته بندی، بخش اداری و تاسیسات و ... است.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 249028
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور