تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی قزوین در ماه مبارک رمضان
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین از تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ورستورانها در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

راول غلامپوراقدمی گفت: از جمله وظایف ادارات دامپزشکی ، نظارت بهداشتی بر تولید، استحصال، حمل و نقل، نگهداری ، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی است که این امر به صورت مستمر و بر اساس شیوه نامه نظارتی در طی سال به نحو مناسب به منظور حفظ سلامت و صیانت از حقوق مصرف کنندگان انجام میشود که نقش بسزایی در پیشگیری از بیماریهای منتقله از غذا دارد.
این مقام مسئول در مورد برنامه های ادارات شهرستانی و اداره کل دامپزشکی درماه مبارک رمضان گفت: در همین راستا در مقاطع زمانی خاص از جمله ماه مبارک رمضان که حجم مصرف افزایش می یابد، دامپزشکی نظارتهای بهداشتی بر فرآورده های خام دامی را تشدید کرده، بطوریکه در این ایام با تعداد 21 اکیپ ثابت و سیار در دو شیفت صبح وعصر اقدام خواهد گردید.
وی در پایان به عموم مردم توصیه کرد: نسبت به تهیه فرآوردههای خام دامی مورد نیاز از مکانهای مورد تایید دامپزشکی اقدام و به شرایط بهداشتی مندرج برروی فرآورده توجه بفرمایند و در صورت مشاهده هر مورد غیر بهداشتی با شماره تلفن 1512 تماس حاصل و یا با ارسال پیامک به سامانه 50001512 ، به اداره کل دامپزشکی استان قزوین اطلاع رسانی نمایند
نظر دهید