چهارشنبه 18 تیر 1404

flag
  • 1397/03/09 - 12:00
  • تعداد بازدید : 110
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی دامپزشکی قزوین برای کنترل بیماری تب کریمه - کنگو

ویروس عامل بیماری تب کریمه - کنگو در صورتی که گوشت 24 ساعت در سردخانه نگهداری شود به دلیل کاهش دما و PH ، غیر فعال خواهد شد .

 



بیماری تب کریمه کنگو از بیماری های ویروسی مشترک و  خطرناک بین انسان و دام می باشد  که عامل بیماری از طریق کنه انتقال می یابد و انسان در اثر تماس با ترشحات دام آلوده به بیماری دچار می شود؛ علایم بیماری در انسان و دام شامل تب شدید، تشنج، خونریزی های وسیع و در انتها مرگ می باشد ؛ لذا جلوگیری از بروز و شیوع این بیماری حائز اهمیت است.



رییس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با بیان این مطلب که رعایت نکات بهداشتی تأثیر بسزایی در جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های ویروسی دام دارد، افزود : با عنایت به این که در آستانه فصل گرما قرار داریم ، رعایت نکات بهداشتی در نگهداری دام سبک و اجرای اصول پیشگیری از بروز وشیوع عوامل بیماری زا مانند مبارزه با کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و همچنین رعایت نکات بهداشتی در پرورش گوسفند و بز و رعایت نکات بهداشت فردی توسط دامداران محترم  اقدام بسیار مؤثری در کنترل بیماری های فوق محسوب گردیده و از بروز خسارات فراوان جانی و اقتصادی جلوگیری می نماید .                                                                                           



دکتر عیسی یزدی تصریح کرد : این بیماری در دام دارای علائم بالینی نمی باشد و تماس با گوشت، امعاء و احشاء دام آلوده میتواند بیماری را به انسان منتقل و بیشتر افراد ذابح به روش سنتی و خارج از کشتارگاه در معرض آلودگی به بیماری تب کریمه و کنگو قرار دارند لذا به عموم مردم تاکید می شود از ذبح دام در خارج از کشتارگاه خودداری کنند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 116250
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور