توصیه های دامپزشکی بوئین زهرا برای خرید گوشت قرمز
با توجه به شروع فصل گرم سال و احتمال افزایش رخداد برخی بیماری ها از جمله تب کریمه -کنگو و همچنین افزایش فسادپذیری محصولات پروتئینی در صورت عدم رعایت اصول صحیح نگهداری ، اداره دامپزشکی بوئینزهرا توصیه های بهداشتی ذیل را برای عموم مردم منتشر کرد:

1. گوشت قرمز باید دارای مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.
2. تاریخ انقضای گوشت گاو و گوساله حداکثر 5 روز ، گوسفند حداکثر 3 روز و آلایش دامی همچون جگر ، دل و قلوه حداکثر 2 روز بعد از خروج از کشتارگاه می باشد .
3. سطح ظاهری لاشه باید بدون تورم ، خون مردگی ، تغییر رنگ و خراش باشد.
4. بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن نباید از لاشه حس شود.
5. سطح گوشت و عضلات باید سفت و دارای قوام خاص بوده و نباید نرم و لزج یا خشک و چروکیده باشد .
6. در مورد گوشت های بسته بندی، علاوه بر رعایت موارد فوق باید به مشخصات شرکت بسته بندی از جمله شماره پروانه بهداشتی سازمان دامپزشکی دقت نمایید.
نظر دهید