چهارشنبه 18 تیر 1404

flag
  • 1397/03/21 - 12:00
  • تعداد بازدید : 103
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه های دامپزشکی بوئین زهرا برای خرید گوشت قرمز

با توجه به شروع فصل گرم سال و احتمال افزایش رخداد برخی بیماری ها از جمله تب کریمه -کنگو و همچنین افزایش فسادپذیری محصولات پروتئینی در صورت عدم رعایت اصول صحیح نگهداری ، اداره دامپزشکی بوئین‌زهرا توصیه های بهداشتی ذیل را برای عموم مردم منتشر کرد:

 

1.          گوشت قرمز باید دارای مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد.



2.          تاریخ انقضای گوشت گاو و گوساله حداکثر 5 روز ، گوسفند حداکثر 3 روز و آلایش دامی همچون جگر ، دل و قلوه حداکثر 2 روز بعد از خروج از کشتارگاه می باشد .



3.          سطح ظاهری لاشه باید بدون تورم ، خون مردگی ، تغییر رنگ و خراش باشد.



4.          بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن  نباید از لاشه حس شود.



5.          سطح گوشت و عضلات باید سفت و دارای قوام خاص بوده و نباید نرم و لزج یا خشک و چروکیده باشد .



6.          در مورد گوشت های بسته بندی، علاوه بر رعایت موارد فوق باید به مشخصات شرکت بسته بندی از جمله شماره پروانه بهداشتی سازمان دامپزشکی دقت نمایید.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 116996
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور