توصیه های دامپزشکی قزوین بر رعایت هرچه بیشتراصول زنجیره سرد در حمل فرآورده های خام دامی
مدیر کل دامپزشکی استان قزوین از لزوم کنترل دمای خودروهای حمل فرآورده های خام دامی خبر داد و افزود: با عنایت به اهمیت حمل فرآورده های خام دامی در محدوده دمایی استاندارد در سلامت فرآورده ها از مبدأ تولید تا سفره مصرف کننده، کنترل دمای حمل این فرآورده ها از وظایف دامپزشکی می باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین دکتر نقیبی در خصوص اهمیت حفظ دمای فراورده های خام دامی پس از استحصال تا مرحله ی وصول به دست مصرف کننده گفت یکی از ارکان جامعه سالم ، بهره مندی افراد جامعه از تغذیه سالم و بهداشتی می باشد که در جامعه امروز گوشت و سایر فرآورده های خام دامی، مهمترین جایگاه را در سبد تغذیه ای افراد دارند و یکی از اصول قرنطینه فرآورده های خام دامی ، حمل صحیح و بهداشتی آن به منظور رساندن مواد غذایی سالم به مصرف کنندگان این فرآورده ها می باشد .
دکتر سید بهمن نقیبی با اشاره به این نکته که همکاری مناسب اقشار جامعه با دامپزشکی نتایج موفقیت آمیزی را در پی داشته ، از عموم مردم خواست :که با رعایت هرچه بیشتر توصیه های بهداشتی دامپزشکی که منجر به ارتقاء سطح سلامت افراد جامعه می شود ، دامپزشکی را در راستای نیل به اهداف خود در این زمینه هر چه بیشتر یاری کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه تلفنی 1512 و یا سامانه پیامکی 50001512مذکور منتقل تا در اسرع وقت به موضوع رسیدگی گردد .
نظر دهید