جلسه آموزشی با موضوع تب کریمه در بخشداری آبگرم برگزار شد

مجید رحمانی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج با اعلام این خبر گفت: با عنایت به اینکه در آستانه فرارسیدن فصل گرم هستیم لذا به دلیل افزایش فعالیت کنه ها که به عنوان ناقلین اصلی بیماری تب کریمه محسوب می شوند نکات لازم در راستای پیشگیری از بروز بیماری برای متصدیان عرضه گوشت قرمز و دیگر افراد مرتبط تشریح شد.
در این کارگاه آموزشی که با حضور بخشدار آبگرم برگزار شد لزوم رعایت بهداشت فردی و نکات ایمنی برای حاضرین تشریح شد.
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین
نظر دهید