عملیات بازرسی و نظارت بهداشتی بر ذبح دام در کشتارگاههای استان طی سال 1396
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی از بازرسی و نظارت بهداشتی در کشتارگاه های دام استان در سال 1396 خبر دارد.
دکتر راول غلامپور اقدمی گفت: بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی و وظایف ذاتی برنامه و اهداف دامپزشکی، با حضور مسئول فنی بهداشتی و ناظرین شرعی و دستیاران مسئولین فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاههای دام استان و نظارت عالیه از سوی کارشناسان دولتی مستقر بازدیدها دورهای کارشناسان اداره نظارت عملیات بازدید و نظارت بهداشتی در کشتارگاههای دام قبل و پس از کشتار انجام می شود.
دکتر اقدمی تصریح کرد: در این راستا به منظور تأمین سلامت لاشه ها و آلایش استحصالی و تأیید حلیت(حلال بودن) گوشت دام، ضمن ممهورنمودن لاشه ها به مهر کشتارگاهها از برچسب نیز به منظور شناسنامه دار کردن لاشه استفاده می گردد.
این مقام مسئول تشریح کرد: طی سال 1396کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان قزوین بر استحصال 8هزارو 601 تن گوشت قرمز برای عرضه به بازار، نظارت کردند و 72 تن و 976 کیلو گرم گوشت قرمز غیر قابل مصرف حذف شد.
اقدمی ادامه داد: این موضوع نقش بسزایی در ایجاد اطمینان خاطر مصرف کننده از بعد تأمین سلامت و بهداشت جامعه دارد و در صورت عدم خروج محموله های غیر قابل مصرف، سبب انتقال بیماری مشترک بین حیوان وانسان و یابیماریهای با منشاء غذا گردد.
دکتر اقدمی در پایان از شهروندان خواست خرید گوشت قرمز را از قصابیها و مراکز عرضه مجاز و دارای پروانه تهیه و نسبت به ممهور بودن لاشه به مهر بهداشتی دامپزشکی اطمینان حاصل و به مندرجات درج شده بر روی برچسب توجه کنند.
نظر دهید