متصدیان رستورانها وتالارهای پذیرایی متخلف در قزوین به مراجع قضایی معرفی می شوند
رستوران ها و تالارهای پذیرایی که اقدام به تهیه مواد خام دامی(گوشت و مرغ و ماهی و...) از مراکز غیرمجاز نمایند، به مراجع قضایی معرفی می شوند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اعلام این خبر افزود: طی بازدیدهای مستمر کارشناسان نظارت بر بهداشت مواد غذایی این اداره از رستوران ها و تالارهای پذیرایی سطح شهر مواردی از تخلف در زمینه تهیه فرآورده های خام دامی (گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی) از مراکز غیرمجاز مشاهده و گزارش شده است.
دکتر عیسی غیاث یزدی تصریح کرد : از آنجا که ممکن است برخی از صاحبان رستوران ها برای تهیه گوشت مرغ با قیمت ارزان تر اقدام به خرید از مراکز زیرزمینی و غیرمجاز کنند باید بدانند که این مراکز قطعه بندی گوشت مرغ را در شرایط غیربهداشتی به صورت مخفیانه انجام داده و اکثرا از مرغ های تاریخ مصرف گذشته یا ضایعاتی استفاده میکنند که این موضوع به عنوان یک معضل بهداشتی در جلسه ای با حضور رئیس اتحادیه صنف رستوران ها و تالارهای پذیرایی مورد بررسی قرار گرفته است.
این مقام مسئول با اشاره به شناسایی واحدهای غیرمجاز قطعه بندی فرآورده های خام دامی، توزیع کنندگان سیار گوشت تازه و منجمد و ارجاع پرونده آنها به مراجع قضایی ابراز امیدواری کرد: که در صورت برخورد مناسب و قاطع با رستوران هایی که اقدام به تهیه اینگونه فرآورده ها میکنند، شرایط برای حذف مراکز غیرمجاز قطعه بندی نیز سریعتر مهیا شود.
نظر دهید