نظارت بهداشتی دامپزشکی آبیک بر تولید گوشت مرغ
در طی سال گذشته با اقدامات نظارتی اداره دامپزشکی شهرستان آبیک تعداد 6 میلیون 200هزار قطعه مرغ تحت نظارت دامپزشکی این شهرستان در کشتارگاههای طیور، کشتار و به صورت بهداشتی روانه بازار مصرف گردیده است
دکتر مرتضی یعقوبی گفت: پس از تائید سلامت گوشت طیور و آلایش خوراکی ،توسط مسئولین فنی کشتارگاه مجوزهای بهداشتی و قرنطینه ای طبق مقرارت صادر می گردد. کارشناسان این اداره، علاوه بر نظارت دقیق طی مراحل عملیات کشتار ، برنامه نظارت دوره ای مستمر بر بهداشت عمومی کشتارگاه ها و مراکز عرضه و توزیع این محصول دارند تا مصرف کنندگان بتوانند از محصولات با کیفیت بالا و سالم استفاده کنند.
وی افزود: در این مدت علاوه بر این تعداد مرغ بسته بندی شده، 33هزار و 200قطعه طیور نیز غیر قابل مصرف تشخیص داده شده و از چرخه مصرف خارج شده است.
رئیس دامپزشکی شهرستان آبیک اعلام کرد: با راه اندازی سامانه سیستم یکپارچه قرنطینه در سالهای اخیر،کنترل بهداشتی محموله های دام وطیور و انواع فرآورده های خام دامی در کشتارگاه ها و مراکز دیگر، توسط کارشناسان دامپزشکی در مبدا و مقصد با نظارت های بیشتر و موثرتری صورت می گیرد که تمامی این محموله ها بر اساس این سیستم و کد رهگیری قابل پیگیری می باشند.
نظر دهید