نقش دامپزشکی در تضمین سلامت فرآورده های خام دامی
حضور مسئول فنی دامپزشکی در مراکز پرورش دام و پرورش طیور و کشتارگاهها اولین قدم در حفظ سلامت گوشت و یا هر نوع فرآورده خام دامی می باشد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اعلام این خبر افزود: فراورده های خام دامی حاصله از مراکز تحت نظارت دامپزشکی پس از تایید سلامت گله به کشتارگاهها اعزام می شوند و در کشتارگاه ها نیز دومین قدم در بحث بازرسی و تایید سلامت فرآورده خام دامی شکل میگیرد که حضور کارشناسان دامپزشکی به عنوان مسئول فنی در کشتارگاه ها تضمینی بر سلامت فرآورده های خام تولیدی خواهد بود
دکتر عیسی یزدی در خصوص نقش اداره دامپزشکی در تضمین سلامت فرآورده های خام دامی گفت: کارشناسان اداره دامپزشکی به عنوان یک ارگان نظارتی – بهداشتی به صورت دوره ای به بازدید از مراکز تولیدی و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی میپردازد و در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی، مراتب را به واحدهای تولیدی متذکر شده و یا چنانچه تخلفی از سوی واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی شکل بگیرد با آن واحد متخلف برخورد قاطعی انجام خواهد داد.
در پایان دکتر یزدی خاطر نشان کرد: از هموطنان عزیز درخواست میشود برای اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی مورد نیاز، تنها محصولاتی را که دارای تاییدیه دامپزشکی هستند خریداری کنند.
نظر دهید