سه شنبه 17 تیر 1404

flag
  • 1397/05/03 - 12:00
  • تعداد بازدید : 94
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

هشدار دامپزشکی قزوین به غذاپزی‌ها و رستوران‌ها

تهیه فرآورده‌های خام دامی فاقد هویت از توزیع‌کنندگان سیار و مصرف آن در غذاپزی‌ها و رستوران‌ها ممنوع بوده و خریدار و فروشنده به جرم تهدید علیه بهداشت عمومی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند


مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: متصدیان رستوران‌ها و غذاپزی‌ها ملزم به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اداره کل دامپزشکی بوده و تهیه هرگونه فرآورده خام دامی ازجمله گوشت قرمز و مرغ و ماهی را باید از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند، چراکه محل تولید، نحوه انتقال، زنجیره سرد و کیفیت نگهداری فرآورده‌های خام دامی در این مراکز بر اساس ضوابط دامپزشکی به‌صورت هفتگی کنترل می‌شود.



دکتر حمید زینالی تصریح کرد: یکی از اصلی ترین وظایف دامپزشکی، کنترل و نظارت سلامت محصولات و فرآورده های خام دامی و آبزیان است که در رستوران‌ها و غذاپزی ها مصرف می‌گردد. لذا کارشناسان این اداره کل در بازرسی‌های خود از این اماکن بازدید کرده، تاریخ مصرف و نحوه و مکان نگهداری این محصولات را مورد بررسی می‌دهند.



وی در پایان از عموم هم استانیهای محترم خواست: در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی مرتبط با دامپزشکی، با ارسال پیامک به سامانه پیامکی 50001512 کارشناسان این اداره کل را مطلع نمایند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 116105
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور