دوره آموزشی ارتقاء بهداشتی کیفیت شیر خام توسط اداره کل دامپزشکی قزوین برگزار شد
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/30/2024/Mar/09/5644444444444444444.jpg)
دکتر امیر جوادی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین از برگزاری دوره آموزشی ترویجی ارتقای بهداشتی کیفیت شیر خام برای دامداران و بهره برداران حوزه دام در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، دوره آموزشی ارتقاء بهداشتی کیفیت شیر خام ، در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان و با همکاری اتحادیه تعاونی کشاورزی دامداران استان قزوین برگزار و در خصوص اهمیت شیر در تغذیه انسان، راههای افزایش کیفیت و کاهش بار میکروبی شیر خام، آشنایی با انواع سیستم های شستشو و CIP دستگاههای مرتبط با تولید شیر در گاوداری ها و نیز راهکارهای کنترل و پیشگیری از رخداد ورم پستان در دامداری ها مطالبی ارائه شد.
دکتر جوادی در این خصوص گفت: اداره کل دامپزشکی استان تمام تلاش و نیروی خود را به کار گمارده است تا ضمن آموزش راههای افزایش کیفیت شیر خام به دامداران و مدیران واحدهای صنعتی شیری، یک محصول پروتئینی سالم با بار میکروبی کم و حداقل باقیمانده های آنتی بیوتیکی توسط واحدهای گاوداری و کارخانجات لبنی تولید و در اختیار عموم مردم و شهروندان گرامی قرار داده شود.
جوادی در پایان خاطر نشان کرد: اداره کل دامپزشکی استان قزوین، پایش بهداشتی شیر خام در سطح دامداریها و مراکز جمع آوری شیر و کارخانجات لبنی را به طور دوره ای انجام می دهد و با متخلفین در حوزه بهداشت شیر برخوردهای قانونی لازم را در دستور کار خود دارد.
نظر دهید