دوره آموزشی ارتقاء بهداشتی کیفیت شیر خام توسط اداره کل دامپزشکی قزوین برگزار شد
دکتر امیر جوادی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین از برگزاری دوره آموزشی ترویجی ارتقای بهداشتی کیفیت شیر خام برای دامداران و بهره برداران حوزه دام در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، دوره آموزشی ارتقاء بهداشتی کیفیت شیر خام ، در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان و با همکاری اتحادیه تعاونی کشاورزی دامداران استان قزوین برگزار و در خصوص اهمیت شیر در تغذیه انسان، راههای افزایش کیفیت و کاهش بار میکروبی شیر خام، آشنایی با انواع سیستم های شستشو و CIP دستگاههای مرتبط با تولید شیر در گاوداری ها و نیز راهکارهای کنترل و پیشگیری از رخداد ورم پستان در دامداری ها مطالبی ارائه شد.
دکتر جوادی در این خصوص گفت: اداره کل دامپزشکی استان تمام تلاش و نیروی خود را به کار گمارده است تا ضمن آموزش راههای افزایش کیفیت شیر خام به دامداران و مدیران واحدهای صنعتی شیری، یک محصول پروتئینی سالم با بار میکروبی کم و حداقل باقیمانده های آنتی بیوتیکی توسط واحدهای گاوداری و کارخانجات لبنی تولید و در اختیار عموم مردم و شهروندان گرامی قرار داده شود.
جوادی در پایان خاطر نشان کرد: اداره کل دامپزشکی استان قزوین، پایش بهداشتی شیر خام در سطح دامداریها و مراکز جمع آوری شیر و کارخانجات لبنی را به طور دوره ای انجام می دهد و با متخلفین در حوزه بهداشت شیر برخوردهای قانونی لازم را در دستور کار خود دارد.
نظر دهید