• 1402/10/06 - 13:48
  • تعداد بازدید : 115
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط رئیس اداره دامپزشکی قزوین انجام شد:

تدریس اصول نگهداری فرآورده های خام دامی برای کارشناسان تغذیه وبهداشت محیط بیمارستانها

 

 

دکتر سهیل بهنوش رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با حضور در سالن اجتماعات بیمارستان ولایت قزوین در خصوص روشهای نگهداری فرآورده های خام دامی تازه و منجمد نکاتی را برای کارشناسان بهداشت محیط بیان کرد.

دکتر بهنوش در این جلسه بر رعایت زنجیره سرد فرآورده های خام دامی از زمان تولید ، حمل و نقل و نگهداری تاکید کرد و افزود: نگهداری فرآورده های خام دامی( گوشت و مرغ و ماهی و...) تازه و منجمد هر کدام مدت زمان مشخصی دارد که نگهداری آنها مستلزم هویت دار بودن اقلام می باشد فلذا نگهداری فرآورده های خام دامی بصورت فله فاقد تاریخ تولید و انقضاء مجاز نیست.

دکتر بهنوش تصریح کرد: نگهداری فرآورده های دامی منجمد در سردخانه های منفی 18 درجه، بلامانع است  و لیکن فرآورده های خام دامی که به صورت تازه تهیه می شود، نباید به صورت منجمد نگهداری شوند، چرا که فراورده های دامی که از ابتدا منجمد تولید شده اند، در تونل انجماد فریز شده و به همین خاطر قابلیت نگهداری طولانی مدت را دارند.

دکتر بهنوش همچنین بر ضرورت دقت بر نحوه چیدمان فرآورده های خام دامی در سردخانه ها تاکید کرد و افزود: چیدمان اقلام خوراکی در سردخانه ها باید به گونه ای باشد که امکان برخورد با جریان هوای سرد وجود داشته باشد تا دمای عمق محصولات منجمد طبق استاندارد حفظ شود.

این مقام مسئول در پایان تاکید کرد: کلیه فرآورده های خام دامی بهتر است دارای بسته بندی با لوگوی دامپزشکی باشند که بر روی آنها محل تولید و تاریخ و تولید انقضا ذکر شده باشد تا در صورت بروز هر مشکلی، قابلیت رهگیری داشته باشد.

  • گروه خبری : قزوین,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 312622
کلمات کلیدی
qazvin.ravabet محمد فرحی

qazvin.ravabet محمد فرحی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید