• 1398/02/10 - 13:17
  • تعداد بازدید : 1364
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بر تولید، حمل و نقل و عرضه فرآورده‌های خام دامی در قزوین با جدیت در سال جدید انجام می شود

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: با توجه به اهمیت بهداشت مصرف فرآورده‌های خام دامی و مواد پروتئینی، گروه‌ نظارت و بازرسی در شیفتهای کاری صبح و بعد از ظهر از مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی مستقر در شهرستان قزوین بازدید می‌کنند.

دکتر مهدی جلوخانی توصیه کرد: شهروندان برای تهیه مرغ و آلایش خوراکی مرغ (جگر، سنگدان و دل) به مشخصات بسته بندی بهداشتی شامل: مشخصات کامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و شرایط نگهداری فرآورده دقت نمایند.

جلوخانی در ادامه افزود: خارج کردن گوشت مرغ از بسته بندی در صورت عدم حضور مشتری در مراکز عرضه و قطعه بندی و فروش آن به دلیل ایجاد آلودگی های و عدم هویت فرآورده و مردم باید از خرید گوشت مرغ با این عناوین در مراکز عرضه مرغ خودداری کنند.

دکتر جلوخانی گفت: شهرستان قزوین با 23 منطقه، دارای حدود 430 مرکز عرضه گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی می‌باشد که با توجه به ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، نظارت بر این فرآورده‌ها طی سال انجام می شود.

 وی ادامه داد: از آغاز سال 98 تاپایان فروردین ماه  تعداد 842  موردبازدید از مراکز نگهداری و عرضه مواد غذایی توسط واحد نظارت متشکل از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی انجام گرفته است و 186 کیلو فرآورده خام دامی از سطح مراکز و 4هزار 600 کیلو مرغ در کشتارگاه ضبط شده است.

 وی در خاتمه از عموم شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی از طریق شماره ۴ رقمی ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ مراتب را به اداره دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان,قزوین,البرز,آبیک,بویین زهرا,آوج,تاکستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129047
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید