واحدهای طباخی زیر ذره بین کارشناسان دامپزشکی
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان البرز با اعلام این خبر گفت: پیرو بازدید کارشناسان این اداره از واحدهای طباخی و جگرکی، مواردی از تهیه آلایش خوراکی دام از مبدا نامعلوم مشاهده شد که علاوه بر تذکرات لازم، نسبت به تنظیم صورتجلسه و معرفی متخلفین به مرجع قضایی اقدام گردید.
دکتر افشین بارانی در ارتباط با اهمیت بهداشتی موضوع افزود: به دلیل کوتاه بودن عمر ماندگاری آلایش خوراکی دام، نسبت به گوشت قرمز در صورت عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی در حمل و نگهداری، احتمال فساد زودرس آن محتمل می باشد، لذا واحدهای طباخی و عرضه آلایش خوراکی دام ملزم به ارائه گواهی حمل بهداشتی دارای تاریخ تولید و انقضاء محصول و ثبت تایید تخلیه محموله در اداره دامپزشکی شهرستان می باشند.
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین
نظر دهید