قصابان شهر بوئین زهرا با حضور در کشتارگاه دام توسط ناظرین دامپزشکی آموزش دیدند
رئیس اداره دامپزشکی بوئینزهرا گفت: در راستای ارتقاء سطح دانش و آگاهی متصدیان محترم واحدهای قصابی در شهر بوئین زهرا، یک دوره کلاس آموزشی در محل کشتارگاه صنعتی دام این شهرستان برگزار گردید.
دکتر عباس یوسفی افزود: در این کلاس آموزشی، توضیحات کاملی درخصوص بازرسی پیش از کشتار و پس از کشتار دامها مطرح و مطالبی در خصوص بیماریهای انگلی و مشترک بین انسان و دام، توسط سرپرست کادر بهداشتی مستقر در کشتارگاه به متصدیان واحدهای صنفی عرضه کننده گوشت قرمز ارائه شد.
دکتر یوسفی در پایان ضمن تقدیر از خدمات ارزنده مدیریت کشتارگاه صنعتی دام و کادر بهداشتی مستقر، از عموم مردم خواست: در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی توجه نموده و از خرید هرگونه گوشت قرمز فاقد هویت خودداری کرده و مراتب را در اسرع وقت، از طریق شماره تماس 34222490 و یا شماره پیامک 50001512 اطلاعرسانی کنند.
نظر دهید