کارکنان کشتارگاه زیاران با بیماری تب کریمه کنگو آشنا شدند
با عنایت به پیش رو بودن فصول گرم سال و افزایش فعالیت عوامل بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام از قبیل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (cchf)و اهمیت آموزش کلیه افراد مرتبط باکشتار دام یک دوره کلاس آموزش توسط اداره دامپزشکی شهرستان آبیک در محل کشتارگاه مهر گستران زیاران برگزارشد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: این بیماری با گزش کنه مبتلا به این ویروس و تماس مستقیم با ترشحات و خون و بافت های دام آلوده کشتار شده انتقال یافته و اگر با پوست جراحت دار یا چشم برخورد کند، به انسان منتقل می شود.
دکتر مرتضی یعقوبی درادامه بر استفاده از دستكش، لباس كار و چكمه هنگام كار در فضاهایی كه احتمال وجود كنه است تاکید کرد و گفت: جدا نکردن كنه با دست از دام ، مصرف گوشت و احشاء كاملا پخته، نگهداری گوشت و احشاء دام به مدت 24 ساعت پس از ذبح در سردخانه یا یخچال را از راههای پیشگیری این بیماری برشمرد.
وی درادامه بهترین و كم هزینه ترین راه جلوگیری از آلودگی در دامداریها و ابتلاء دام به بیماری را، رعایت اصول بهداشت جایگاه دام دانست و بر استفاده از آهك به عنوان ماده ضدعفونی جایگاه دام و مصرف قرصهای خوراكی ضد انگل و سمپاشی جایگاه تاکید کرد.
نظر دهید