• 1399/02/21 - 13:44
  • تعداد بازدید : 1828
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازرسان دامپزشکی آوج از ابتدای ماه مبارک رمضان 160 مورد بازدید نظارتی داشته اند

طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان ماه ادامه دارد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج با اعلام آغاز طرح تشدید کنترل ونظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی این شهرستان گفت: در این طرح مراکز عرضه فراورده های خام دامی شهرستان توسط کارشناسان اداره دامپزشکی بازرسی می شوند که هدف از این بازدیدها بررسی کیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی و رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی  در خصوص حمل، نگهداری و عرضه این فرآورده ها درمراکز عرضه است.

مهندس مجید رحمانی تصریح کرد: در طرح تشدید نظارتهای دامپزشکی، از تمامی مراکز عرضه فراورده های  خام دامی از قبیل قصابی ها ،مرغ فروشی ها، خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی و رستوران ها  بازرسی انجام میگیرد و در این راستا در دو هفته آغازین ماه مبارک بیش از 160 مورد بازدید صورت گرفته و بالغ بر 31 کیلوگرم انواع فراورده های خام دامی ضبط و 5 مورد نیز به دلیل تخلف بهداشتی  به مراجع قضایی معرفی شده اند.

مهندس رحمانی ادامه داد: در این بازه زمانی کشتارگاه سنتی شهرداری آوج با هماهنگی دامپزشکی مورد تعمیر و بازسازی قرارگرفت و  کشتارگاه سنتی دام بخش آبگرم نیز با حضور مسئولان شهرستان افتتاح شد که بعد از این تمامی لاشه ها پس از بازرسی  و ممهور به مهر دامپزشکی عرضه خواهد شد.

این مقام مسئول در پایان به عموم مردم توصیه کرد گوشت و مرغ و سایر فراورده های خام دامی را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق شماره تلفن 4 رقمی 1512  و یا سامانه پیامکی 50001512  به اداره دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان,قزوین,البرز,آبیک,بویین زهرا,آوج,تاکستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251851
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید