یک واحد قصابی در شهرستان آوج پلمپ شد
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج با اعلام این خبر گفت: در راستای نظارتهای بهداشتی بازرسان اداره دامپزشکی شهرستان آوج از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ، یک باب قصابی به دلیل کشتار غیر مجاز دام پلمپ شد.
دکتر اصلانی تشریح کرد: ذبح دام فقط باید در کشتارگاه انجام شود تا مراحل معاینه دام زنده قبل از کشتار و بازرسی بهداشتی لاشه دام در کشتارگاه انجام و پس از تایید سلامت وارد مراکز عرضه شود.
دکتر اصلانی همچنین به عموم مردم توصیه کرد در هنگام خرید گوشت قرمز به مندرجات لیبل روی لاشه دقت کنند که تاریخ مصرف آن منقضی نشده باشد و در صورت مشاهده تخلف مراتب را از طریق شماره تلفن 4 رقمی 1512 با اداره کل دامپزشکی در میان بگذارند.
نظر دهید