آموزش روستائیان بوئین زهرا در قالب دوره های ترویجی دامپزشکی
کارگاه آموزشی بهداشت وپیشگیری از بیماریهای مشترک در ارداق و دوره آشنایی با تب مالت دردشتابی برای بانوان روستایی برگزار شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت: ساختار سنتی پرورش دام در سطح شهرستان و در بسیاری از روستاها موجب شده تا بانوان روستایی بیشترین ارتباط را با دامها داشته باشند .
دکتر مهدی مهرزاده افزود : لزوم ارائه آموزش به اقشار مختلف جامعه در پیشگیری از بروز بیماری ها انکار ناپذیر است و در این بین ، بانوان به عنوان محور بهداشت خانواده ، نقش حیاتی ایفا می نمایند ، لذا بازده برگزاری این نوع کارگاه های آموزشی در روستا ها و شهرهای دارای جمعیت دامی ، بسیار بیشتر از سایر روش ها می باشد.
این مقام مسئول تصریح کرد : در این کارگاه ها که با استقبال بانوان دامدار همراه بود ، در مورد بیماری های مشترک بخصوص تب مالت ، تب هموراژیک کریمه - کنگو ، توکسوپلاسموز و بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان مطالبی عنوان گردید و تاکید شد که برخی از بیماری های مشترک مانند تب هموراژیک کریمه - کنگو در دام علائم خاصی نداشته و در صورت عدم رعایت بهداشت ، می تواند بروز بیماریهای خطرناک و بعضا مرگ را به همراه داشته باشد در پایان نیز به سؤالات مطروحه پاسخ داده شد.
دکتر مهر زاده در پایان با اشاره به اهمیت آموزش در ارتقاء سطح بهداشت خانواده و اقتصاد آن ، آمادگی اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا را جهت برگزاری کارگاه های آموزشی با همکاری و مشارکت دستگاه های مرتبط اعلام کرد و گفت : مشارکت خانواده های دامداران و حضور حداکثری آنها از نکات قابل توجه این کارگاه ها بود .
نظر دهید