برگزاری کارگاه علمی و آموزشی در تاکستان برای عرضه کنندگان مواد غذایی با منشاء دامی

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تاکستان گفت: یک کارگاه علمی و آموزشی توسط کارشناسان دامپزشکی و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکستان به صورت مشترک برای ارتقاء سطح بهداشت در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و فرآوری شده اعم از رستوران و چلوکبابی ها ، قصابی و مرغ و ماهی فروشی ها ، طباخی ها و لبنیات فروشی ها با بیش از 90 نفر شرکت کننده برگزار گردید.
دکتر یدا... کلهر افزود: مطالب بهداشتی و نظارتی هشدار دهنده در خصوص نظارت دامپزشکی از مزرعه تا سفره و لزوم رعایت این موارد برای نگهداری انواع فرآورده های خام دامی که از سرمایه های ملی محسوب می گردد توسط ریاست اداره دامپزشکی شهرستان و رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین و همچنین در خصوص تشریح بیماری های مشترک بین انسان و دام و اهمیت آن و نیز قوانین اجرایی ماده 13 وزارت بهداشت و درمان توسط کارشناسان محترم شبکه بهداشت و درمان ارائه و بیان گردید.
نظر دهید