افزایش 38درصدی تولید گوشت مرغ در قزوین طی سالهای 92 تا 95
همزمان با افزایش تولید گوشت قرمز و سفید در سه سال گذشته وزن گوشت قرمز ضبط شده 8 وشش دهم درصد و وزن گوشت مرغ 5وهفت دهم درصد کاهش داشته است.
همزمان با افزایش تولید گوشت قرمز و سفید در سه سال گذشته وزن گوشت قرمز ضبط شده 8 وشش دهم درصد و وزن گوشت مرغ 5وهفت دهم درصد کاهش داشته است.
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت