اجرای طرح رتبه بندی بهداشتی کارخانجات جوجه کشی در قزوین
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور استان گفت: در راستای اجرای آیین نامه اجرایی نظارت های بهداشتی دامپزشکی و استقرار سامانه های بهداشتی از جمله GMP, HACCP و با هدف ارتقاء شرایط بهداشتی اجرای طرح رتبه بندی بهداشتی کارخانجات جوجه کشی استان با همکاری مشترک اداره نظارت بر بهداشت عمومی و اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان قزوین اجرا می شود.
دکتر وحید ابراهیم نژاد حمیدی افزود: با توجه به اهمیت رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه ای در کارخانجات جوجه کشی و تاثیر آن در تولید جوجه یکروزه با کیفیت، با انجام بازدیدهای ممیزی و بررسی مدارک و مستندات کارخانجات جوجه کشی، ضمن شناسایی و ارزیابی مخاطرات بهداشتی در کارخانجات جوجه کشی اصلاحات ساختاری و بهداشتی مورد نیاز در جهت ارتقاء کارخانجات جوجه کشی به واحدهای بازدید شده ابلاغ می گردد.
در طرح رتبه بندی مدت اعتبار پروانه بهداشتی بهره برداری کارخانجات جوجه کشی بسته به رتبه بهداشتی واحد ( رتبه A+ ) 5 ساله ، )رتبهA ) 3 ساله و ( رتبه B ) 2 ساله صادر و تمدید می گردد.
نظر دهید