• 1402/10/14 - 13:12
  • تعداد بازدید : 95
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازرسی وممیزی رسمی از کارخانه تولید کنسرو ماهی به منظور تمدید کد EC

 
 
 
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی ومواد غذایی  اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: به منظورنظارت، ردیابی زنجیره تولید از ابتدا تا انتهای تولید محصول و در راستای اثر بخشی و ارزش افزوده بر محصولات تولیدی همچنین اجرای طرح تضمین کیفیت گوشت آبزیان، و رعایت قوانین بین المللی، واحد های فرآوری و بسته بندی ماهی ومیگو وکارخانجات کنسرو سازی توسط کارشناسان وممیزین رسمی سازمان دامپزشکی ممیزی شده ودر صورت احراز شرایط، پروانه بهداشتی کد اتحادیه اروپا (EC )صادر می گردد.
 
دکتر راول غلامپوراقدمی گفت: کد EC ، کد بهداشتی بین المللی است که تولید کنندگان پس از اخذ آن از سازمان دامپزشکی، قادر به صادرات محصول به کشورهای اروپایی می شوند و در این خصوص مسایل وموارد از قبیل GMP    واحد ( مدیریت خوب تولید ) ونحوه پیاده سازی سیستم HACCP ، بررسی مستندات، رعایت و بکارگماری الزامات وقوانین بین المللی بازرسی وممیزی می گردد.
 
در این راستا وبه منظور تمدید پروانه بهداشتی کد اتحادیه اروپا  EC    یکی از کارخانه های تولید کنسرو ماهی  واقع در استان قزوین توسط کارشناسان وممیزین اداره کل دامپزشکی قزوین بازرسی وممیزی شد که کد مزبور در صورت تایید نهایی روی بسته بندی محصول درج می شود و توسط خریدار قابل مشاهده است .
 
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 313118
کلمات کلیدی
qazvin.ravabet محمد فرحی

qazvin.ravabet محمد فرحی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه