• 1403/08/09 - 13:56
  • تعداد بازدید : 59
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت گوشت ویژه قصابان در دامپزشکی قزوین

 
 
 
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و بازآموزی اصول بهداشت گوشت برای متصدیان واحدهای قصابی سطح شهرستان قزوین، کارگاه آموزشی بهداشت گوشت و اماکن عرضه ، با همکاری اتحادیه قصابان در محل اداره دامپزشکی شهرستان قزوین برگزار شد.
 
دکتر سهیل بهنوش تصریح کرد: در این کارگاه آموزشی نحوه نگهداری، چیدمان لاشه، دمای سردخانه و تاریخ تولید و مصرف  گوشت گرم و منجمد برای حاضرین تشریح و مخاطرات ناشی از عدم رعایت اصول بهداشت فرآورده های خام دامی برای حاضرین بازگو شد.
 
دکتر بهنوش در پایان تاکید کرد: نظارتهای دامپزشکی با هدف پیشگیری ازبروز تخلفات احتمالی است و لیکن در صورت مشاهده مواردی که سلامت جامعه را به مخاطره بیندازد اداره دامپزشکی هیچ گونه اغماضی نخواهد کرد .
 
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 329129
کلمات کلیدی
qazvin.ravabet محمد فرحی

qazvin.ravabet محمد فرحی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه