بهترین روش یخ زدایی مواد غذایی منجمد در دمای یخچال است
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: چندین روش دیفراست یا یخزدایی مواد غذایی پیش از پخت و مصرف وجود دارند که البته برخی از آنها بی خطر هستند. قرار دادن ماده غذایی روی پیشخوان منزل یا آشپزخانه رستورانها گزینه ای ایمن نیست .
دکتر راول غلامپور اقدمی افزود: قرار دادن ماده غذایی منجمد در دمای آشپزخانه یا اتاق آماده سازی برای چند ساعت به منظور یخزدایی احتمال رشد باکتریهای غذایی ا افزایش می دهد زیراهر ماده غذایی که بیش از دو ساعت روی پیشخوان آشپزخانه رها شده باشد، در معرض خطر قرار دارد.
دکتر اقدمی ادامه داد: بهترین روش برای دیفراست و یخ زدایی گوشت و مرغ منجمد، یخزدایی ماده غذایی در دمای یخچال می باشد و فرآورده منجمدی که در یخچال یخزدایی میشود برای مصرف بسیار ایمنتر بوده، زیرا احتمال رشد باکتریها در دماهای سردتر کمتر است.
مقادیر مختلف از ماده غذایی به مدت زمان متفاوت برای یخزدایی نیاز دارد، به عنوان مثال، هر 2 کیلوگرم مرغ منجمد به 24 ساعت زمان برای یخزدایی نیاز دارد که پس از یخ زدایی، پخت و مصرف گوشت و مرغ طی یک یا دو روز بی خطر است.
نظر دهید