تولید بیش از 800 تن گوشت قرمز تحت نظارت دامپزشکی بوئین زهرا
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا با اعلام این خبر گفت: بازرسین بهداشتی دامپزشکی در راستای اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان سال 1402، تعداد 385 مورد بازدید از مراکز و اماکن تولیدی، بسته بندی، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی انجام دادند.
دکتر محسن ایماندار افزود: در بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی سطح شهرستان بوئین زهرا، 138 کیلوگرم گوشت قرمز و سفید غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد.
وی اظهار کرد: در طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی که از ۱۳ اسفند سال 1401 و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت ، بازرسین بهداشتی دامپزشکی در قالب 8 اکیپ ثابت و سیار فعالیت داشتند که بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، رستورانها، سردخانه های نگهداری فرآورده های دامی، کشتارگاه های دام و طیور و ... در دستور کار آنها قرار داده شده بود.
دکتر ایمان دار خاطر نشان کرد: در طول این طرح میزان 811 هزار و 316 کیلوگرم گوشت قرمز و مقدار 43 هزار و 843 کیلوگرم گوشت بوقلمون تحت نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی در کشتارگاه های دام و طیور شهرستان ذبح و گوشت آن روانه بازار مصرف شد.
وی در پایان از عموم شهروندان خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی با سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس حاصل نمایند.
نظر دهید