• 1402/08/21 - 11:21
  • تعداد بازدید : 152
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

فرآورده های خام دامی مورد استفاده در بیمارستان‌ها توسط دامپزشکی کنترل می شود

 
 
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین با اعلام این خبر افزود: 
با عنایت به رصد و پایش محموله های فرآورده های خام دامی مورد مصرف در بیمارستان های شهر قزوین، این اداره‌کل نسبت به برقراری گشت مشترک با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اقدام و تمامی آشپزخانه ها و سردخانه های بیمارستان های شهر قزوین اعم از دولتی و خصوصی مورد بازدید قرار گرفت.
 
 دکتر راول غلامپور اقدمی تصریح کرد: در بازدید صورت گرفته توسط کارشناسان نواقص بهداشتی در تعدادی از بیمارستان ها به صورت کتبی جهت اصلاح نواقص اطلاع رسانی شد.
 
دکتر اقدمی همچنین به متصدیان و پیمانکاران مراکز عمده تهیه و توزیع غذا در واحدهای بیمارستانی ، موسسات آموزشی ، دانشگاهها وکارخانجات تاکید کرد فرآورده های خام دامی مورد نیاز برای آشپز خانه ها را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند که دارای مجوز بهداشتی باشند در غیر اینصورت با متخلفین برخورد خواهد شد.
 
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 310405
کلمات کلیدی
qazvin.ravabet محمد فرحی

qazvin.ravabet محمد فرحی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه