هشدار بهداشتی دامپزشکی آبیک در خصوص عرضه شیر فله
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: مصرف شیر خام به صورت سنتی و به دور از فرایندهای پاستوریزه، مخاطره آمیز است.
دکتر مرتضی یعقوبی اظهار داشت: بیماری تب مالت وسل یکی از بیماریهای مشترک انسان و حیوان است که با خوردن شیر و فرآورده های آلوده، فرد دچار این بیماری ها می شود و بهترین روش برای از بین بردن عوامل بیماریزای مذکور پاستوریزاسیون شیر می باشد.
وى ادامه داد: شهروندانی که اصرار به استفاده از شیرهای غیر پاستوریزه دارند باید شیر را پس از خریداری پانزده دقیقه تا نیم ساعت در دمای 100 درجه بجوشانند وبعد مصرف کنند.
نظر دهید